Op zoek naar een rijschool in Tilburg?

Wij kunnen u helpen met het vinden van uw rijschool in de volgende buurten:

  • Tilburg Noord
  • Tilburg West
  • Tilburg Zuid
  • Tilburg Oost

Veelvoorkomende pakketten

Pakket 1:

Pakket 2:

Pakket 3:

Overige pakketten

Pakket X:

Pakket Y:

Pakket Z:

Rijden met een automaat?

Ben je bang dat je met schakelen veel moeite krijgt? Of heb je al een les of twee achter de kiezen en ben je op zoek naar een automaat, dan is het zeker mogelijk om rijlessen te nemen met een automaat. Dit kan bijvoorbeeld van tevoren in overleg met een rijschool.

Heeft u het gevoel dat uw kind gebaat is bij het rijden in een automaat, vraag ons dan naar de mogelijkheden! Wij streven ernaar om het uw kind zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Rijden met een schakelbak?

Op zoek naar een [motorrijschool in Tilburg]?

Op zoek naar een [scooter rijschool in Tilburg]?

Op zoek naar een [theoriecursus in Tilburg]?

Op zoek naar de top 15 rijscholen (vergelijkingen).

Op zoek naar goedkope rijscholen in de buurt.

  • Rijlessen voor 25 euro per uur

Rijschool voor vrouwen (vrouwvriendelijke rijschool met instructrice)

Een vrouwelijke instructrice is voor sommige leerlingen noodzaak. En voor sommigen speelt dit een belangrijke rol. Samen met de leerling zorgt de instructrice dat alles helder is, zo maakt de leerling haar ’t autorijden eigen. En dit zo veilig mogelijk.

Slagingspercentages van rijscholen

Meer over Tilburg

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en heeft meer dan 200 duizend inwoners! En met dit inwonertal is het de nummer 6 m.b.t. het aantal inwoners in Nederlandse steden. De meeste bewoners zijn tussen de 15 en 29 jaar – de minste bewoners in de 80+.

De stad is voor ’t eerst in de geschriften gekomen in ’t jaar 709. En het huidige logo komt vanuit het kasteel – wat in de 15e eeuw is gebouwd.

 

In elke wijk

Centrum, Tivoli, Armhoef, Jeruzalem, Hoevenseweg, Broekhoven, Oude Dijk, Trouwlaan, Korvel, Rooi Harten, Hagelkruis, Besterd, Gasthuisstraat, Hasselt, Het Goirke, Groeseind, Hoefstraat, Koestraat, Loven, Industriestrook Goirke-Kanaaldijk, Industriestrook Lovense-Kanaaldijk, Zorgvliet, De Reit, Mariaziekenhuis-Vredeburcht, Het Zand, Wandelbos-noord, De Oude Warande, Wandelbos-zuid, Industrieterrein Vossenberg I, Industrieterrein Kraaiven, Stokhasselt-noord, Vlashof, De Schans, De Lijnse Hoek, De Quirijnstok, Stokhasselt-zuid, Buitengebied Noordoost (Tilburg), Buitengebied Noordwest, Industrieterrein-Oost, Industrieterrein Loven, Bosscheweg, Moerenburg, Koningshoeven, Groenewoud, Het Laar, De Blaak, Katsbogten, Buitengebied Zuidwest, Berkel, Enschot, Eikenbosch, Ruiven, Berkelse Akkers, Heyhoef, Gesworen Hoek, Huibeven, Heerevelden, Campenhoef, Tuindorp de Kievit, Dongewijk, Dalem, Koolhoven, Witbrant, Udenhout, Verspreide huizen Udenhout

Theoriecursus

Bromfietsrijbewijs