Op zoek naar een rijschool in Den Haag?

Den Haag is een prachtige stad. En sinds Scheveningen deels is afgesloten voor ’t autoverkeer is ’t wel een beetje jammer, maar dat mag de pret niet bederven…

Want jij mag voor jouw rijbewijs gaan!

Wij kunnen u helpen met het vinden van uw rijschool in de volgende buurten:

Den Haag Noord
Den Haag West
Den Haag Zuid
Den Haag Oost

En in de volgende wijken;

Autoroute

Veelvoorkomende pakketten

Pakket 1:

Pakket 2:

Pakket 3:

Overige pakketten

Pakket X:

Pakket Y:

Pakket Z:

Rijden met een automaat?

Ben je bang dat je met schakelen veel moeite krijgt? Of heb je al een les of twee achter de kiezen en ben je op zoek naar een automaat, dan is het zeker mogelijk om rijlessen te nemen met een automaat. Dit kan bijvoorbeeld van tevoren in overleg met een rijschool.

Heeft u het gevoel dat uw kind gebaat is bij het rijden in een automaat, vraag ons dan naar de mogelijkheden! Wij streven ernaar om het uw kind zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Rijden met een schakelbak?

Motorlessen

Scooterrijbewijs

Theoriecursus

Op zoek naar de top 15 rijscholen.

Op zoek naar goedkope rijscholen in de buurt.

  • Rijlessen voor 25 euro per uur

Slagingspercentages van rijscholen

Ga voor een rijdschool met een slagingspercentage van 80% of hoger.

Ontdek Den Haag met haar culturele hoogtepunten en mooie attracties. Of u hier voor ’t eerst bent, of er al velen malen eerder bent geweest, Den Haag is een prachtige stad! Een combinatie van de stad en ’t strand – Scheveningen en Kijkduin. Prachtig voor de lokale bevolking en toeristen. Stad naar strand: 15 minuten op de fiets. Met gezellige straten als de Weimarstraat, de Keizerstraat, de Boekhorststraat, de Fahrenheitstraat en de Theresiastraat.

Ook in deze wijken

Archipelbuurt en Willemspark, Centrum, Stationsbuurt, Zeeheldenkwartier, Schilderswijk, Transvaal en Groente- en Fruitmarkt, Escamp, Bouwlust en Vrederust, Leyenburg, Moerwijk en Zuiderpark, Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek, Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg, Leidschenveen en Forepark, Ypenburg en Hoornwijk, Laak, Laakkwartier, Spoorwijk en Binckhorst, Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburgh, Bohemen en Meer en Bos, Waldeck, Houtwijk, Haagse Hout, Benoordenhout, Mariahoeve, Marlot en Haagse Bos, Bezuidenhout, Scheveningen, Duttendel, Belgisch- en Van Stolkpark, Duindorp, Duinoord en Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier, Scheveningen Bad, Dorp en Haven, Segbroek, Bomen- en Bloemenbuurt, Regentessekwartier, Valkenboskwartier en Heesterbuurt, Vogelwijk, Vruchtenbuurt