Op zoek naar een rijschool in Almere?

Wij kunnen u helpen met het vinden van uw rijschool in de volgende buurten:

  • Almere Noord
  • Almere West
  • Almere Zuid
  • Almere Oost

Veelvoorkomende pakketten

Pakket 1:

Pakket 2:

Pakket 3:

Overige pakketten

Pakket X:

Pakket Y:

Pakket Z:

Rijden met een automaat?

Ben je bang dat je met schakelen veel moeite krijgt? Of heb je al een les of twee achter de kiezen en ben je op zoek naar een automaat, dan is het zeker mogelijk om rijlessen te nemen met een automaat. Dit kan bijvoorbeeld van tevoren in overleg met een rijschool.

Heeft u het gevoel dat uw kind gebaat is bij het rijden in een automaat, vraag ons dan naar de mogelijkheden! Wij streven ernaar om het uw kind zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Rijden met een schakelbak?

Op zoek naar de top 15 rijscholen (vergelijkingen).

Op zoek naar goedkope rijscholen in de buurt.

  • Rijlessen voor 25 euro per uur

Rijschool voor vrouwen (vrouwvriendelijke rijschool met instructrice)

Een vrouwelijke instructrice is voor sommige leerlingen noodzaak. En voor sommigen speelt dit een belangrijke rol. Samen met de leerling zorgt de instructrice dat alles helder is, zo maakt de leerling haar ’t autorijden eigen. En dit zo veilig mogelijk.

Slagingspercentages van rijscholen

Meer over Almere

Almere heeft 6 gebieden: Almere stad, -buiten, -pampus, -haven, -hout en -poort. Het eerste huis werd in 1976 gebouwd. De stad ligt dicht bij Amsterdam.

Centrum Almere-Haven, De Werven, De Hoven, De Meenten, De Grienden, De Marken, De Gouwen, De Wierden, De Velden, Overgooi, De Steiger, Stichtsekant, Centrum Almere-Stad, Filmwijk, Danswijk, Parkwijk, Verzetswijk, Waterwijk, Tussen de Vaarten Noord, Tussen de Vaarten Zuid, Staatsliedenwijk, Kruidenwijk, Stedenwijk, Muziekwijk Noord, Muziekwijk Zuid, Literatuurwijk, Noorderplassen, Randstad, Markerkant, Hollandsekant, Gooisekant, Veluwsekant, Sallandsekant, Centrum Almere-Buiten, Oostvaardersbuurt, Seizoenenbuurt, Molenbuurt, Bouwmeesterbuurt, Landgoederenbuurt, Faunabuurt, Bloemenbuurt, Regenboogbuurt, Indischebuurt, Eilandenbuurt, Stripheldenbuurt, Sieradenbuurt, Poldervlak, De Vaart, Buitenvaart, Vogelhorst

Theoriecursus in Almere