99% zeker slagen met onze autorijlessen

Autorijscholen bestaan in vele vormen en maten. Van alles wordt aangeboden; gegarandeerd rijplezier, een gegarandeerd aantal lessen tot gegarandeerde beloften over de deskundigheid van de instructeurs. Iets dat u echter niet zo snel zult tegenkomen, is een garantie om daadwerkelijk te slagen voor het rijbewijs. In het verleden kwam dit wel vaak voor, maar de uiteindelijke slagingspercentages van diverse rijscholen deden deze belofte veelal teniet.

De reden? Het aanbod was hoogstwaarschijnlijk veel te groot, waardoor de genoemde rijscholen niet voldoende aandacht meer schonken aan hun cursisten. Individuele lessen werden samengevoegd, ingekort en de aandacht voor de cursisten verslapte in het algemeen. Het gevolg: een slagingsgarantie die niet werd waargemaakt.

Te midden van al deze garanties, biedt rijschool Zeker wél garantiepakketten aan. U leest het goed; een rijopleiding bij ons staat gelijk aan gegarandeerd slagen voor uw rijbewijs!

Hoe, vraagt u zich misschien af? Het is anderen immers ook niet gelukt! Ons antwoord hierop is erg simpel: wij stellen onze pakketten samen op basis van de unieke eigenschappen van elke individuele cursist. Aan het begin van elke rijopleiding nemen wij uitgebreid de tijd voor de behoeften, vragen en capaciteiten van de cursist. Waarna wij een rijopleiding op maat kunnen aanbieden, die rekening houdt met de leercurve van de cursist.

Op deze manier bieden wij geheel persoonlijke garantiepakketten aan, die elke cursist in staat stelt zijn of haar rijbewijs te behalen. Zonder verborgen kosten en zonder kleine lettertjes. Autorijschool Zeker biedt zekerheid, door te investeren en te werken aan individuele onzekerheden!